Over mij

Intro

 

Voordat we gaan samenwerken, wil ik graag wat over mezelf vertellen. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg, heb ik de switch gemaakt naar een kantoorbaan bij een aannemer. Daar heb ik in 4,5 jaar tijd veel geleerd als technisch administratief medewerker/officemanager.

Het beroep van Virtueel Assistent had ik al meerdere malen voorbij zien komen, en na verder onderzoek ben ik sinds mei 2023 gestart als Virtueel Assistent.

 

Van vastlopen als Virtueel Assistent tot het ontdekken van mijn ware roeping als:

 

Business coach

 

Mijn reis heeft me geleid naar een pad van transformatie en groei. Als Virtueel Assistent voelde ik me soms beperkt, alsof er meer in het verschiet lag dan wat ik tot dan toe had bereikt. Ik verlangde naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe manier om mijn passie en talenten te benutten.

In februari 2024 heb ik besloten om de hulp van een coach in te schakelen. Samen hebben we mijn pad verkend, mijn sterke punten ontdekt en mijn ware potentieel onthuld. Stap voor stap heb ik mijn weg gevonden naar een nieuwe rol, een rol die perfect aansluit bij wie ik werkelijk ben.

 

Nu, als Business coach, ben ik vastberaden om anderen te helpen dezelfde transformatie te ondergaan die ik heb ervaren. Ik geloof in het potentieel van elk individu om zijn of haar dromen te verwezenlijken en ik sta klaar om anderen te begeleiden op hun eigen reis naar succes.

Met mijn ervaring, inzicht en toewijding aan groei, sta ik naast mijn klanten terwijl ze hun pad verkennen, obstakels overwinnen en hun doelen bereiken. Samen creëren we een roadmap naar succes en empowerment, en ik ben er trots op om deel uit te maken van hun reis.

Mijn transformatie van Virtueel Assistent naar Business coach is niet alleen een persoonlijke triomf, maar ook een belofte aan anderen dat er altijd mogelijkheden zijn voor groei en verandering. Ik kijk ernaar uit om anderen te helpen hun eigen reis van transformatie te omarmen en hun dromen waar te maken.

 

Als jouw Business coach ben ik hier om jouw bedrijf van A tot Z strak te trekken, met als doel een mooie bedrijfsgroei te realiseren!

 

Ik ben er om met je mee te denken, om aan te pakken wat er moet gebeuren en om jou te ondersteunen bij elke stap die je neemt. Mijn kracht ligt in het creëren van orde en overzicht, en samen zullen we kijken waar de knelpunten liggen en hoe we deze kunnen aanpakken.

 

In mijn vrije tijd geniet ik van lekker eten en koken, waarbij ik graag mijn eigen twist geef aan recepten om zo unieke gerechten te creëren. Hier kan ik mijn creativiteit volledig in kwijt!

 

Het creëren van fantastische herinneringen door te reizen en activiteiten te ondernemen met familie en vrienden, maakt me ontzettend gelukkig.

 

Ik kijk er enorm naar uit om elkaar te leren kennen en om samen te werken aan de groei van jouw bedrijf!

 

Liefs,

 

Lizzy

 


Hoe zou je mij kunnen omschrijven in een paar woorden?


‘’Let’s go | Let’s grow | Make it happen!’’